Vremea va fi călduroasă în ultimul week-end de vară, caniculară chiar în unele regiuni

Vremea va fi călduroasă în ultimul sfârşit de săptămână al lunii august, iar în unele regiuni ale ţării temperaturile vor fi caniculare, ajungând chiar şi la 35 de grade Celsius, a declarat, pentru Mediafax, meteorologul de serviciu ANM, Dinu Mărăşoiu.

392 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi călduroasă în ultimul week-end de vară, caniculară chiar în unele regiuni

Vremea va fi călduroasă în ultimul week-end de vară, caniculară chiar în unele regiuni

„La mare, vremea va fi foarte frumoasă, nu vor fi probleme, iar temperatura apei va fi de 23-24 de grade Celsius”, conform meteorologului de serviciu.

Vremea se menţine frumoasă în toate zonele ţării.

„Va fi o vreme frumoasă în toate regiunile, dar care devine din ce în ce mai călduroasă, chiar caniculară în unele zone. Sâmbătă o să avem şi valori termice de 33, 34 de grade Celsius”, a spus Mărăşoiu.

Meteorologul a precizat că vremea va fi caniculară în Banat, Crişana şi sud-vestul Olteniei, temperaturile maxime putând să ajungă la 35 de grade.

În Bucureşti, meteorologii estimează valori maxime ce se situează în jurul temperaturii de 32 de grade Celsius.

„Duminică, doar seara, în zonele de munte şi în nordul ţării vor fi înnorări şi câteva averse. În rest, se menţine vremea frumoasă şi, local, caniculară, în partea de vest şi sud-vest a ţării, cu maxime cuprinse între 30 şi 36 de grade Celsius”, menţionează sursa citată.

Mărăşoiu a mai spus că, în Capitală, duminică, temperatura maximă ar putea ajunge la 34 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici