VREMEA va fi caniculară. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Miercuri, vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic accentuat, în Crişana, Banat, Oltenia, Muntenia şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza şi seara în zona de munte, cu precădere a Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

1488 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi caniculară. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

VREMEA va fi caniculară. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 şi 38 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 25 de grade în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi călduroasă, caniculară în orele amiezii, iar starea de disconfort termic se va accentua. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 35...36 de grade, iar cea minimă în jur de 20 de grade.

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic accentuat în cea mai mare parte a ţării, dar în mod special în regiunile vestice şi sud-vestice, unde se pot înregistra după-amiază valori termice în jurul a 38 de grade. Cerul va fi variabil în nord-vestul ţării şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în partea de sud a teritoriului. Temperaturile maxime la nivel naţional vor fi cuprinse, în general, între 28 şi 38 de grade, iar cele minime între 10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 25 de grade în Dealurile de Vest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici