VREMEA va fi frumoasă miercuri şi joi: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

Miercuri, VREMEA va fi predominant frumoasă, dar mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării, deşi valorile termice diurne vor creşte faţă de ziua precedentă în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei, când vântul va prezenta unele intensificări în estul teritoriului şi la munte.

825 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi frumoasă miercuri şi joi: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

VREMEA va fi frumoasă miercuri şi joi: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în nordul Moldovei şi 21 de grade în Muntenia, iar cele minime între 1 şi 10 grade, mai scăzute până în jurul valorii de -3 grade în estul Transilvaniei, unde se va produce brumă.

BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă pentru această perioadă, deşi valorile diurne vor creşte faţă de ziua anterioară. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 7...8 grade, mai scăzută la periferie până la 4...5 grade.

JOI

Deşi valorile termice vor creşte uşor în majoritatea regiunilor, vremea va fi răcoroasă. Înnorările se vor accentua treptat în jumătatea de vest a ţării, unde spre seară, dar mai ales noaptea va ploua pe arii relativ extinse. Ploile vor avea şi caracter de aversă şi trecător pot fi însoţite de descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi posibil izolat ploi slabe, spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în nordul Moldovei şi 22 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa între 4 şi 14 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 1...2 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici