Vremea va fi în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a ţării, informează ANM.

573 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică

Vremea va fi în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică

SÂMBĂTĂ 

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile estice şi la munte, unde doar izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea şi în zona montană, în special în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură.

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în nordul Moldovei şi 22...23 de grade în Oltenia, iar cele minime între 3 şi 12 grade. Spre sfârşitul intervalului, îndeosebi în zonele joase din vest şi centru, izolat se va semnala ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acestă dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade, iar cea minimă de 6...8 grade.

 
DUMINICĂ
 
ÎN ŢARĂ
 
Vremea se va încălzi în majoritatea zonelor ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile estice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări mai ales ziua în Moldova, Dobrogea şi la munte.
 
Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 15 grade în nordul litoralului. Pe arii restrânse, mai ales în regiunile intracarpatice, dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă.
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici