Vremea va fi închisă în săptămâna următoare. Minimele termice vor atinge minus 4 grade

Meteorolorgii anunţă că vremea va fi în general închisă, săptămâna următoare, în majoritatea regiunilor ţării, temperaturile minime fiind cuprinse, în general, între -4 şi 3 grade.

943 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi închisă în săptămâna următoare. Minimele termice vor atinge  minus 4 grade

Vremea va fi închisă în săptămâna următoare. Minimele termice vor atinge minus 4 grade

"Săptămâna viitoare va fi o vreme închisă în majoritatea zonelor ţării, dar mai ales în interiorul arcului carpatic. Vor fi precipitaţii slabe, mai peste tot. La munte, predominant ninsoare, dar vor fi şi mixte - lapoviţă, ploaie şi ninsoare - în regiunile intracarpatice şi predominant ploaie în restul teritoriului, în sud şi în est. Sunt temperaturi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toată ţara vor fi în general cam între 3 şi 13 grade. Vor fi şi minime între -4 şi 3 grade, în general", potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

În Bucureşti, temperatura maximă va fi de 9 grade, iar noaptea minimele vor fi cuprinse între 1 şi 3 grade.

"Vor mai fi unele înnorări, condiţii de ceaţă noaptea şi dimineaţa, dar fără precipitaţi. Aceasta este prognoza pentru prima parte a săptămânii, până spre joi după-amiază. Nici după aceea nu vor fi mari schimbări", spun meteorologii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici