VREMEA va fi instabilă. Prognoza meteo joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

Joi, VREMEA va fi în general instabilă. În cursul zilei cerul va fi temporar noros şi se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului, în zona de munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului.

880 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi instabilă. Prognoza meteo joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

VREMEA va fi instabilă. Prognoza meteo joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

Pe parcursul nopţii nebulozitatea şi fenomenele asociate instabilităţii atmosferice se vor extinde în jumătatea de sud a ţării. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi va cădea grindină. Temperaturile maxime, în scădere uşoară în cea mai mare parte a ţării, vor fi cuprinse între 20 şi 30 de grade, iar cele minime se vor încadra între 10 şi 19 grade.

BUCUREŞTI

Vremea va fi în general instabilă. Ziua cerul va fi variabil, însă începând din orele serii şi mai ales pe parcursul nopţii, nebulozitatea se va accentua şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade.

VINERI

Vremea va fi instabilă. Cerul va fi mai mult noros şi pe arii extinse vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe spaţii restrânse, în special în jumătatea de est a ţării şi la munte cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor continua să scadă, cu precădere în sudul şi în estul ţării şi se vor încadra între 17 şi 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 9 şi 17 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici