Vremea va fi instabilă. Prognoza METEO pentru următoarele trei zile

Vremea va fi instabilă. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice, local în Moldova, Transilvania, Maramureş, iar îndeosebi la începutul intervalului pe arii restrânse şi în celelalte regiuni, informează ANM.

739 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi instabilă. Prognoza METEO pentru următoarele trei zile

VREMEA în această noapte şi în zilele următoare. Prognoza în Bucureşti şi în ţară

ÎN BUCUREŞTI

La noapte, cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii pentru ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul a 9 grade.

Sâmbătă

Vremea se va încãlzi. Cerul va fi variabil, cu înnorãri, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului cu probabilitate mai mare dupã-amiaza şi seara. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimã va fi de 8...10 grade.

Duminică
Vremea va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil, iar condiţiile de ploaie reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimã va fi de 9...11 grade.

Luni 

Vremea va fi caracterizatã de valori de temperaturã în jurul celor specifice datei. Cerul, variabil ziua, se va înnora treptat în a doua parte a intervalului când vor fi averse şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 23...24 de grade, iar cea minimã de 9...10 grade.
 

ÎN ŢARĂ

La noapte, cerul va fi variabil cu înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice, local în Moldova, Transilvania, Maramureş, iar îndeosebi la începutul intervalului pe arii restrânse şi în celelalte regiuni. Pe crestele montane precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri la munte şi în timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 şi 11 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Sâmbătă

Vremea se va încãlzi. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, mai ales ziua, în regiunile nordice, centrale, estice, sud-estice, la munte şi pe suprafeţe mici în restul teritoriului. Cu totul izolat vor fi condiţii de grindinã şi de cantitãţi mai însemnate de apã. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în estul Transilvaniei şi nordul litoralului şi 25 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între 2 şi 11 grade.

Duminică

Vremea va continua sã se încãlzeascã. În timpul zilei, înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului se vor semnala pe arii restrânse la deal şi la munte şi cu totul izolat în celelalte zone, unde cerul va fi variabil. Noaptea vor mai fi unele înnorãri, însã doar în extremitatea de sud-vest a ţãrii local va ploua slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 15 grade.

Luni 

Regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru aceastã datã, însã treptat, începând cu orele amiezii, gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creştere la început în regiunile vestice şi sud-vestice, la deal şi la munte apoi pe arii mai restrânse şi la cote mai reduse, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a intervalului şi în cele centrale şi central-sudice. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin accentuarea temporarã a înnorãrilor, averse şi descãrcãri electrice, iar pe spaţii mici se vor acumula cantitãţi de apã mai însemnate şi vor fi posibile cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi pe creste, local în sudul ţãrii şi pe arii mai restrânse în centru, dar de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici