VREMEA va fi mai mult caldă decât normal. PROGNOZA METEO pentru vineri

Vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile vestice şi sud-vestice, unde, mai ales după-amiaza şi noaptea, pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice, cu precădere în zonele de munte.

471 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi mai mult caldă decât normal. PROGNOZA METEO pentru vineri

VREMEA va fi mai mult caldă decât normal. PROGNOZA METEO pentru vineri (Imagine: Shutterstock)

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 31 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade.

LA BUCUREŞTI, vremea va fi în continuare frumoasă, iar valorile termice se vor menţine peste normele climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 12...14 grade.

LA MUNTE, vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va avea unele înnorări în Carpaţii  Occidentali unde, mai ales după-amiaza şi noaptea, local vor fi averse şi descărcări electrice. În restul zonelor montane cerul va fi variabil şi izolat se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică în nordul Carpaţilor Orientali şi în grupa vestică a Carpaţilor Meridionali.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici