VREMEA va fi normală pentru această perioadă în weekend. Ce temperaturi se vor înregistra în ţară, la Bucureşti şi la munte

Sâmbătă, în regiunile extracarpatice, VREMEA va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros şi mai ales dimineaţa şi noaptea local se va semnala ceaţă, asociată izolat cu burniţă. În restul teritoriului vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an.

839 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi normală pentru această perioadă în weekend. Ce temperaturi se vor înregistra în ţară, la Bucureşti şi la munte

VREMEA va fi normală pentru această perioadă în weekend. Ce temperaturi se vor înregistra în ţară, la Bucureşti şi la munte (Imagine: Shutterstock)

Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când în vestul ţării izolat va ploua slab. Se va semnala şi ceaţă, însă doar pe arii restrânse în centrul ţării. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade în nordul Moldovei şi în Delta Dunării şi 27 de grade în Banat, iar cele minime, în general, între 6 şi 16 grade.

BUCUREŞTI

Regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale ale perioadei. Cerul va fi temporar noros, iar dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 11...13 grade.

MUNTE

Vremea se va menţine uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi temporar noros şi izolat se vor semnala ploi slabe sau burniţe. Vântul va sufla slab până la moderat. Pe văi şi în depresiuni, mai ales dimineaţa şi noaptea, se va forma ceaţă.

DUMINICĂ

Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât în mod obişinuit la această dată în regiunile intracarpatice şi se menţin apropiate de mediile climatologice în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 25 de grade, iar cele minime între 4 şi 14 grade. Cerul va fi temporar noros. Va ploua local în vestul şi în nord-vestul ţării, mai ales seara şi noaptea, iar în sud şi în est şi pe arii restrânse în centru se va semnala ceaţă şi izolat ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat.

MUNTE

Cerul va fi temporar noros şi  va ploua slab în Carpaţii Occidentali, iar în partea a doua a intervalului şi în vestul Carpaţilor Meridionali. În masivele din sudul şi estul ţării, mai ales dimineaţa, se va forma ceaţă asociată pe arii restrânse cu burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţă de intervalul anterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici