Vremea va mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Temperatura aerului va continua să scadă în majoritatea zonelor, dar cu precădere în jumătatea de sud-est unde vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii septembrie, informează ANM.

530 afișări
Imaginea articolului Vremea va mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va mai rece decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii septembrie. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

JOI 

ÎN ŢARĂ

Valorile maxime se vor încadra între 13...14 grade în nordul Moldovei, estul Transilvaniei şi dealurile subcarpatice din Muntenia şi 21 de grade în Banat şi în sudul Crişanei. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de sud a teritoriului, dar numai izolat în extremitatea de sud-est va ploua slab.

Noaptea cerul va fi variabil în sud şi senin în restul ţării, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, unde se va produce brumă şi 12 grade pe litoral. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, mai ales ziua, în regiunile sudice şi sud-estice, cu viteze mai mari în estul Dobrogei unde rafalele vor atinge 55...60 km/h cu precădere în zona litorală. 

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la această dată, cu temperaturi în scădere, astfel că maxima va fi de 16...17 grade, iar minima de 8...9 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare.

VINERI

ÎN ŢARĂ 

În majoritatea zonelor vremea va fi răcoroasă, iar în sud, în est şi în centru local va fi chiar rece pentru această perioadă din an; temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 şi 19 grade, iar cele minime între -3...-2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 11...12 grade pe litoral.
 
Cerul va fi parţial noros în sudul extrem şi în sud-vest şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, cu viteze de până la 55...60 km/h pe litoral. Izolat, în nord şi în centru se va produce brumă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici