Willbrook: Nu ne interesează decizia de la Suceava, clădirea e intabulată şi deja vândută

Decizia Curţii de Apel Suceava în privinţa Cathedral Plaza, ridicată în apropierea Catedralei Sfântul Iosif din Capitală, este "tardivă" întrucât imobilul a fost deja vândut şi chiar parţial închiriat de noul proprietar, clienţii începând deja să se mute, spun reprezentanţii Willbrook International.

511 afișări
Imaginea articolului Willbrook: Nu ne interesează decizia de la Suceava, clădirea e intabulată şi deja vândută

Willbrook: Nu ne interesează decizia de la Suceava, clădirea e intabulată şi deja vândută (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Clădirea a fost deja intabulată, astfel că decizia Curţii de Apel Suceava este, pentru noi, tardivă. Clădirea a fost deja intabulată, astfel că pentru noi acest proces nu a prezentat interes. A fost, probabil, mai degrabă o ambiţie a Arhiepiscopiei, pe noi nu ne-a interesat acest proces din moment ce imobilul a fost intabulat, primindu-şi, practic, certificatul de naştere", a declarat, luni seară, pentru MEDIAFAX, Daiana Voicu, director al dezvoltatorului imobiliar Willbrook International.

Daiana Voicu a afirmat că imobilul de birouri a fost deja vândut unui fond de investiţii britanic. La rândul lui, noul proprietar l-a închiriat deja, parţial.

"Clienţii au început deja pregătirile pentru mutare. Imobilul este gata, este racordat la utilităţi, se fac ultimele finisaje şi urmează cât de curând să fie inaugurat. Noi nu dorim să luăm în considerare această decizie judecătorească, pentru noi fiind, după cum v-am spus, tardivă", a conchis Daiana Voicu.

Curtea de Apel Suceava a respins, luni, contestaţia în anulare formulată de firma care dezvoltă Cathedral Plaza în procesul cu Arhiepiscopia Romano-Catolică din Bucureşti (ARCB), astfel că decizia prin care a fost sistată construcţia Cathedral Plaza a rămas valabilă.

Astfel, Curtea de Apel Suceava a menţinut decizia Tribunalului Dâmboviţa, care sistase construcţia Cathedral Plaza întrucât lipseau autorizaţiile legale. Decizia Tribunalului Dâmboviţa fusese contestată la Curtea de Apel din Ploieşti, care a hotărât în favoarea dezvoltatorilor imobiliari, iar apoi Arhiepiscopia Romano-Catolică Bucureşti şi Primăria Capitalei au formulat o cerere de revizuire care a fost admisă de Curtea de Apel Suceava.

Faţă de această decizie a Curţii de Apel Suceava, Millennium Building a formulat o contestaţie în anulare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici