Xanax şi Codeină: Psihotrope din filme, livrate prin curier şi în Bucureşti

  • DIICOT a găsit la percheziţii medicamente, dar şi plicuri de cocaină.
  • Peste 200 de clienţi au fost identificaţi până în prezent
  • Fiecare pagină din social media avea denumirea unui medicament, să fie mai uşor de găsit
5240 afișări
Imaginea articolului Xanax şi Codeină: Psihotrope din filme, livrate prin curier şi în Bucureşti

FOTO: Profimedia

Xanax şi Codeină, medicamente halucinogene de care auzeai mai mult în filme, au fost livrate şi pe la noi, fără reţetă. Chiar de o familie din Bucureşti. O femeie şi-a mobilizat cei doi fii şi pe soţiile lor şi au pus la cale o adevărată afacere.

Ea avea relaţii la o farmacie din Bucureşti, situată pe Calea Plevnei, de unde au cumpărat Xanax şi Codeină. Acestea sunt psihotrope pentru care ai nevoie de reţetă. Ulterior, ei anunţau pe Facebook că au de vânzare aceste pastile.

Cum ajungeau pastilele la cumpărători? Prin curier. DIICOT le-a stricat afacerea. Au fost făcute 23 de percheziţii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici