Video Zăpada de octombrie schimbă peisajul la Bâlea Lac: S-a depus deja primul strat - VIDEO

În judeţul Sibiu, la Bâlea Lac s-a aşternut sâmbătă primul strat de zăpadă din această toamnă, drumarii împrăştiind trei tone de sare pentru a face drumul practicabil.

1642 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Robert Elekes zăpada s-a aşternut, sâmbătă, după o repriză de lapoviţă.

„Peisajul de la Bâlea Lac s-a albit în această dimineaţă pentru prima dată în acest sezon în urma unei reprize de lapoviţă mai consistentă”, a spus Elekes.

Potrivit acestuia, în zonă s-a acţionat un un utilaj cu lamă şi s-au răspândit trei tone de sare.

Primele ninsori au apărut ca urmare a scăderii temperaturilor din ultimele zile.

De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că vremea se menţine rece în întreaga ţară până marţi.

Taguri:
zăpadă,
bâlea lac,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici