Zboruri anulate şi întârzieri de până la 100 de minute, pe unul dintre aeroporturile din România, din cauza vremii

Zborurile spre Dortmund, Tel Aviv şi Munchen au decolat cu întârziere de până la 100 de minute, marţi dimineaţa, de pe Aeroportul Internaţional Sibiu, din cauza procesului de degivrare. Cursele spre şi dinspre Munchen, programate în cursul nopţii, au fost anulate.

1008 afișări
Imaginea articolului Zboruri anulate şi întârzieri de până la 100 de minute, pe unul dintre aeroporturile din România, din cauza vremii

Zboruri anulate şi întârzieri de până la 100 de minute, pe Aeroportul Sibiu, din cauza vremii

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Sibiu (AIS) au transmis, marţi dimineaţa, că aeronava Munchen - Sibiu care ar fi trebuit să atetizeze în cursul nopţii, la ora 00.55 a fost anulată de la destinaţie, astfel că a fost anulată şi cursa Sibiu - Munchen programată pentru plecare marţi dimineaţa, la ora 06.05.

„Pasagerii vor fi rerutati pe cursele următoare”, au spus reprezentanţii AIS.

Potrivit acestora, între orele 06.00 – 08:50, trei zboruri programate pentru plecare marţi dimineaţa au decolat cu întârzieri din cauza necesitatii efectuarii proceselor de degivrare.

Astfel, zborul Sibiu – Dortmund, care avea ora programată pentru plecare 07.10, a decolat la ora 08.46; zborul Sibiu - Tel Aviv, care era programat la ora 06.10 a decolat la ora 06.25, iar zborul Sibiu – Munchen, programat pentru ora 07.15 a decolat la 07.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici