Zboruri întârziate şi curse redirecţionate spre alte aeroporturi din cauza ploii din Capitală

Trei zboruri au avut întârzieri, iar alte trei au fost redirecţionate spre alte aeroporturi, din cauza ploii torenţiale din Capitală, care a făcut imposibilă aterizarea în condiţii de siguranţă, anunţă, marţi, Biroul de Presă al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

361 afișări
Imaginea articolului Zboruri întârziate şi curse redirecţionate spre alte aeroporturi din cauza ploii din Capitală

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, traficul aerian a înregistrat perturbări din cauza condiţiilor meteo severe de furtună şi căderi masive de precipitaţii.

Trei zboruri au înregistrat întârzieri de până la 30 de minute, iar alte trei curse au fost redirecţionate spre alte aeroporturi, potrivit CNAB.

Potrivit CNAB, traficul a fost reluat în jurul orei 17:00, iar acum se desfăşoară conform programului de zbor, în condiţii de siguranţă.

Cele trei aeronave rerutate, aparţinând companiilor Swiss Air, Fly Dubai şi HiSky se pregătesc să revină pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, mai anunţă CNAB.

Meteorologii au emis o avertizare meteo Cod roşu de ploi şi furtuni în Bucureşti, care a fost valabilă de la ora 17:00 până la 18.30. Au fost averse torenţiale care au depăşit 40...50 l/mp - în zona avertizată s-au acumulat în jur de 50 l/mp. De asemenea, au fost descărcări electrice, grindină de mici şi medii dimensiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici