Zboruri noi de pe un aeroport din România: Biletele pentru noile destinaţii, puse în vânzare

Curse spre şase noi destinaţii din Europa vor fi operate de pe Aeroportul Internaţional din Iaşi din vara anului viitor. Capitala Moldovei va fi astfel conectată cu oraşe din Spania, Italia, Germania şi Marea Britanie.

1124 afișări
Imaginea articolului Zboruri noi de pe un aeroport din România: Biletele pentru noile destinaţii, puse în vânzare

Zboruri noi de pe un aeroport din România: Biletele pentru noile destinaţii, puse în vânzare

De la 1 august 2020, de la Iaşi se va putea zbura şi către Barcelona (Spania), Bari, Verona şi Torino (Italia), Berlin (Germania) sau Londra ( Marea Britanie). Anunţul a fost făcut, joi, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Aeroportul Internaţional Iaşi.

Compania aeriană care va opera aceste curse a anunţat că va aduce la Iaşi o a treia aeronavă şi că va creşte numărul zborurilor spre alte destinaţii pe care deja la operează din Capitala Moldovei.

Biletele pentru noile destinaţii au fost deja puse în vânzare.

Conducerea Aeroportului susţine că numărul de pasageri creşte constant şi că până la sfârşitul anului estimează aproape 1,4 milioane de călători.

„Deja am înregistrat pasagerul cu numărul un milion anul acesta, suntem, aşa cum am promis, în graficul pe care ni l-am propus. Sperăm ca până la sfârşitul acestui an să ajungem la aproape 1.400.000 de pasageri. (...) Este o creştere constantă, continuă şi consolidată, care arată puterea Iaşului în această regiune ca cel mai important aeroport. Cel mai probabil la anul vom depăşi Timişoara în clasamentul naţional", a declarat, în cadrul conferinţei de presă, Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Internaţional Iaşi.

Potrivit acestuia, creşterea numărului de zbouri va aduce şi modificări la Aeroport.

„Până anul viitor, la 1 august, când este prima cursă, vom finaliza zona de preîmbarcare, astfel încât cele trei aeronave să poată fi operate în acelaşi timp şi vom finaliza extinderea de platformă şi calea de rulare pentru a avea o mai bună eficienţă a utilizării pistei", a explicat Bulgariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici