Zborurile internaţionale de pe Aeroportul Oradea au fost amânate până în iulie

Primăria Oradea şi compania Ryanair anunţă că, din cauza restricţiilor de călătorie în Uniunea Europeană, zborurile internaţionale care urmau să înceapă în februarie vor fi amânate până în iulie 2021.

504 afișări
Imaginea articolului Zborurile internaţionale de pe Aeroportul Oradea au fost amânate până în iulie

Zborurile internaţionale de pe Aeroportul Oradea au fost amânate până în iulie

Astfel, patru zboruri internaţionale ale Ryanair vor fi amânate până în luna iulie 2021.

Decizia a fost luată din cauza restricţiilor de călătorie aplicate persoanelor care pleacă din România spre cele 3 ţări unde urmau să se realizeze zboruri de pe aeroportul din Oradea: Italia, Marea Britanie şi Germania.

Amânarea presupune încheierea unui act adiţional la contractul de finanţare pentru ajutorul de stat atribuit companiei Ryanair.

„Menţionăm că în perioada imediat următoare, propunerea de act adiţional şi garanţia bancară, care acoperă valoarea totală a ajutorului de stat şi penalităţi, vor fi înaintate spre aprobarea Consiliului Local. Ambele documente vor acoperi noua perioadă de implementare a schemei de ajutor de stat. În lipsa unor situaţii de forţă majoră (înrăutăţirea situaţiei pandemiei etc.), obligaţiile anunţate şi asumate anterior vor fi implementate începând cu luna iulie a acestui an, mizând pe o reducere a focarelor COVID 19 la nivelul ţărilor de operare şi accelerarea procesului de vaccinare anti COVID 19 la nivel naţional şi european”, transmite Primăria Oradea.

Începând cu decembrie 2020, Ryanair ar fi operat 4 zboruri internaţionale de la Aeroportul Oradea, cu două frecvenţe pe săptămână pentru fiecare destinaţie. Destinaţiile sunt: Londra (Stansted), Milano (Bergamo), Bologna şi Dusseldorf (Weeze).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici