Zece militari ai Batalionului 191 Infanterie Arad au fost confirmaţi cu noul coronavirus

  • Zece militari ai Batalionului 191 Infanterie Arad au fost confirmaţi cu noul coronavirus
  • Nouă dintre aceştia sunt internaţi în spitale
  • Unul este în carantină la domiciliu
257 afișări
Imaginea articolului Zece militari ai Batalionului 191 Infanterie Arad au fost confirmaţi cu noul coronavirus

Zece militari au fost confirmaţi cu noul coronavirus

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Apărării, cei zece militari de la Batalionul 191 Infanterie Arad confirmaţi cu noul coronavirus sunt în stare bună.

„Sunt zece militari care au fost confirmaţi. Din păcate nici militarii nu sunt imuni la acest virus. A fost făcută ancheta epidemiologică, s-au luat toate măsurile care se impun, măsurile standard la nivel naţional. Vestea bună e că militarii sunt în stare bună. Nouă dintre ei sunt internaţi în diferite spitale, cu simptome uşoare şi medii, unul dintre ei este este carantinat la domiciliu”, a declarat Constantin Spînu, şeful Direcţiei informare şi relaţii publice din MApN, la Antena 3.

Acesta a precizat că în unitate au fost luate măsuri de dezinfectare a spaţiilor şi a tehnicii, dar şi pentru protecţia personalului.

De asemenea, au fost identificaţi contacţii direcţi ai militarilor, care au fost izolaţi la domiciliu, unde sunt monitorizaţi de medicii de familie şi de medicii de la unitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici