Zeci de blocuri din Bucureşti, fără căldură şi apă caldă din cauza unei avarii. Zonele afectate

Bucureştenii de pe mai multe străzi şi bulevarde din Capitală nu au apă caldă şi căldură de mai multe ore, din cauza unei avarii la reţeaua de termoficare. Potrivit Termoenergetica Bucureşti, furnizarea agentului termic se va relua la ora 15.00.

3939 afișări
Imaginea articolului Zeci de blocuri din Bucureşti, fără căldură şi apă caldă din cauza unei avarii. Zonele afectate

Zeci de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă şi căldură din cauza unei avarii. Zonele afectate

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti SA a anunţat oprirea agentului termic, pentru remedierea avariilor apărute în reţeaua de termoficare pe Bulevardul Basarabia, Bucovina, Bulevardul Nicolae Grigorescu. În aceste zone nu este nici apă caldă, nici căldură de vineri de la ora 14.00 şi se preconizează că avaria va fi remediată sâmbătă la ora 15.00, când se va relua furnizarea agentului termic.

Şi pe străzile Mizil, Prevederii, Perişorului – cămin TMUCB sunt anunţate avarii de vineri noaptea, de la ora 23.00, iar oamenii nu au căldură. În aceste zone, Termoenergetica estimează că problema va fi remediată până la ora 12.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici