Video Zeci de militari ai Brigăzii 15 Mecanizate patrulează de două săptămâni în Iaşi. „Ieşenii sunt bucuroşi că armata a ieşit pe stradă, au mare încredere”

  • Zeci de militari ai Brigăzii 15 Mecanizate patrulează de două săptămâni în Iaşi
  • Fruntaşul Ionuţ Befu verifică dacă cei care ies pe străzi respectă restricţiile
  • Befu: “Ieşenii sunt bucuroşi că armata a ieşit pe stradă, au încredere mare în noi.”
474 afișări

„Bună ziua, fruntaş Befu de la Poliţia Militară. O să am rugămintea să îmi prezentaţi un buletin şi declaraţia dumneavoastră pe propria răspundere.”

Puţin după ora 09.00 dimineaţa, pe un bulevard din Iaşi, Ionuţ Befu şi colegul său de la Poliţia Militară îi verificau pe puţinii ieşeni pe care îi vedeau ieşiţi din case. Au fost instruiţi să protejeze, iar acum, zi de zi îi vedem pe stradă, în uniformele kaki, alături de poliţişti şi jandarmi.

„Câţi ani aveti? 64 şi 9 luni. Sunteţi perfect. Vă mulţumesc frumos, o zi bună să aveţi!”, spune militarul de la Iasi Ionuţ Befu.

„Ieşenii sunt pozitivi, sunt chiar bucuroşi că armata a ieşit pe stradă, au încredere mare în noi şi sunt din ce în ce mai pozitivi şi mai relaxaţi”, explică fruntaş Ionuţ Befu, Poliţia Militară, Brigada 15 Mecanizată Iaşi.

Ionuţ Befu e la Poliţia Militară de 4 ani. A auzit prima dată de coronavirus când a apărut în China. În vara anului trecut, Beefu era în Valencia şi participa la exerciţiul Guardian Angel, alături de militari NATO.

„Poliţia militară în Spania are o autoritate mai mare, se implică mai mult în ceea ce înseamnă ordine publică, fac cam tot ceea ce face la noi poliţia naţională”, mai spune acesta.

Zeci de militari ai Brigăzii 15 Mecanizate Podu Înalt sunt în aceste zile pe străzile din capitala Moldovei pentru a pune în practică măsurile de prevenire şi răspândire a noului coronavirus. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici