Zeci de percheziţii la suspecţi care furau din camioane în mers. Prejudiciul ajunge la câteva milioane de euro | VIDEO

  • Faptele au fost săvârşite atât în România, cât şi pe teritoriul altor state membre ale UE.
  • Potrivit Poliţiei, la acţiune participă Directia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română, reprezentanţi ai Europol, precum şi anchetatori francezi şi olandezi.
  • În acţiune sunt implicaţi peste 700 de poliţişti şi jandarmi.
3019 afișări

Zeci de percheziţii au loc luni în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Argeş, Prahova, Teleorman şi Ialomiţa, la suspecţi care furau din camioane în mers. Prejudiciul ajunge la câteva milioane de euro.

DIICOT şi Poliţia Capitalei fac 73 de percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Argeş, Prahova, Teleorman şi Ialomiţa, privind activitatea unor grupuri infracţionale specializate în comiterea de furturi din autocamioane aflate în mers, fapte săvârşite atât în România, cât şi pe teritoriul altor state membre ale UE.

Potrivit Poliţiei, la acţiune participă Directia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română, reprezentanţi ai Europol, precum şi anchetatori francezi şi olandezi.

Prejudiciul se ridică la câteva milioane de euro, urmând a fi stabilit cu exactitate la finalul cercetărilor.

În acţiune sunt implicaţi peste 700 de poliţişti şi jandarmi.

Procurorii DIICOT precizează că 18 dintre precheziţii au loc în baza unui ordin european de anchetă cu Franţa, privind activitatea unor grupuri infracţionale specializate în comiterea de furturi din autocamioane aflate în mers.

Prejudiciul se va stabili cu exactitate la finalul cercetărilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici