Zeci de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Timişoara, în urma izbucnirii unui incendiu

Un număr de 40 de persoane au fost evacuate, miercuri seara, dintr-un bloc aflat în zona Complexului Studenţesc din Timişoara, în urma izbucnirii unui incendiu la nişte gunoaie, care s-a extins la un balcon, transmite corespondentul MEDIAFAX.

823 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Timişoara, în urma izbucnirii unui incendiu

|eci de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Timişoara, în urma izbucnirii unui incendiu

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, un balcon aflat la etajul unu al unui bloc situat pe str. Mehadia din zona Complexului Studenţesc din Timişoara a fost cuprins de flăcări, miercuri seara.

Incendiul a pornit de la un morman de gunoaie aflate în apropiere, iar apoi s-a extins la balcon.

“Au fost evacuate aproximativ 40 de persoane. Se lucrează pentru lichidarea incendiului”, a arătat ISU Timiş.

Pompierii au reuşit să localizeze incendiul, astfel că nu există pericol de propagare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici