Zeci de persoane au fost evacuate după ce într-un magazin din Baia Mare s-a simţit miros de gaz

  • Pompierii maramureşeni intervin joi într-un magazin din Baia Mare.
  • Aceştia au fost anunţaţi că se simte miros înţepător de gaze.
  • Au fost evacuate 90 de persoane.
448 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane au fost evacuate după ce într-un magazin din Baia Mare s-a simţit miros de gaz

Zeci de persoane au fost evacuate după ce într-un magazin din Baia Mare s-a simţit miros de gaz

Pompierii maramureşeni au intervenit joi la magazinul Metro din Baia Mare. După ce s-a semnalat miros de gaze, magazinul a fost evacuat.
 
„Au fost evacuate 60 de persoane, personal, şi aproximativ 30 de clienţi”, transmit pompierii.
 
„Magazinul şi-a reluat activitatea. Mirosul venea de la o staţie de încărcare situată în apropierea magazinului”, a anunţat apoi ISU Maramureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici