Zeci de plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor, găsite pe străzi în urma inundaţiilor din Braşov - FOTO

Zeci de plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor au fost găsite pe străzile din municipiul Braşov, unde mai multe persoane au rămas blocate în autoturisme şi în autobuze în urma unei ploi torenţiale din noaptea de duminică spre luni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1171 afișări
Imaginea articolului Zeci de plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor, găsite pe străzi în urma inundaţiilor din Braşov - FOTO

Zeci de plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor, găsite pe străzi în urma inundaţiilor din Braşov - FOTO

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoaratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, plt. Luiza Dănilă, în ultimele 24 de ore, peste 40 pompieri militari au acţionat în 23 de cazuri pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţiile produse în municipiul Braşov.

Inundaţiile s-au produs în principal în cartierele Bartolomeu şi Noua şi pe strada Avram Iancu. Pompierii braşoveni au desfăşurat 23 de intervenţii, fiind solicitaţi pentru evacuarea şi salvarea mai multor persoane rămase blocate în autoturismele personale sau în autobuzele Regiei de transport în comun, din cauza nivelului mare al apei de pe străzi, care a ajuns inclusiv la jumătate de metru.

De asemenea, pompierii au evacuat apa din locuinţele, subsolurile şi demisolurile afectate de inundaţii. Militarii au intervenit şi pentru evacuarea apei din două pasaje pietonale din municipiul Braşov.

Astfel, mai mulţi braşoveni au rămas fără plăcuţele de înamtriculare ale maşinilor care le-au fost luate de ape, în urma inundaţiilor, în ajutorul lor fiind creată o pagină pe Facebook intitulată "Găseşte-ţi numărul de înmatriculare“, unde au fost postate deja anunţuri şi imagini cu zeci de plăcuţe de înmatriculare găsite după retragerea apelor.

Cei care au găsit plăcuţele le-au fotografiat şi le-au postat pe pagina de socializare, apoi le-au returnat proprietarilor. De asemenea, zeci de plăcuţe au ajuns şi la benzinăriile din apropiere sau chiar la Compania Apa Braşov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici