Zeci de sirieni, irakieni şi egipteni, prinşi în timp ce încercau să iasă ilegal din România. Unde erau ascunşi - VIDEO

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au găsit, marţi dimineaţa, 21 de cetăţeni din Irak, Siria şi Egipt care încercau să iasă ilegal din ţară ascunşi într-un TIR, printre piese auto.

927 afișări
Imaginea articolului Zeci de sirieni, irakieni şi egipteni, prinşi în timp ce încercau să iasă ilegal din România. Unde erau ascunşi - VIDEO

Sursa FOTO: Poliţia de Frontieră

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, TIR-ul condus de un cetăţean turc de 45 de ani a fost verificat la ieşirea din ţară în Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II-Csanadpalota. Acesta transporta piese auto din Turcia pentru o firmă din Polonia.

Poliţiştii au găsit în partea din faţă a compartimentului marfă, ascunse printre bunurile transportate, 21 de persoane.

Din grupul de migranţi din Siria, Irak şi Egipt fac parte 11 bărbaţi, şase femei şi patru copii. Aceştia au vârste cuprinse între 18 şi 46 de ani, iar copiii între 4 şi 17 ani.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, migranţii sunt solicitanţi de azil în ţara noastră şi intenţionau să ajungă ilegal într-o ţară din vestul Europei.

Şoferul turc este cercetat pentru trafic de migranţi, iar ceilalţi 21 de străini pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici