Zeci de tineri moldoveni au protestat la Suceava cerând repetarea alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova - FOTO

Zeci de tineri moldoveni au participat, duminică seara, la un marş de protest pe străzile municipiului Suceava, solicitând repetarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova şi demiterea Comisiei Electorale Centrale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

834 afișări
Imaginea articolului Zeci de  tineri moldoveni au protestat la Suceava cerând repetarea alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova - FOTO

Zeci de moldoveni au protestat la Suceava cerând repetarea alegerilor prezidenţiale

Tinerii, majoritatea studenţi, s-au solidarizat cu moldovenii care nu au putut vota în turul al doilea de scrutin al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova din cauză că numărul buletinelor de vot a fost insuficient.

Protestatarii au participat la o manifestaţie pornită din parcul Universităţii „Ştefan cel Mare” pe un traseu care a inclus Primăria Suceava şi Palatul Administrativ, iar pe esplanada din centrul municipiului au organizat un miting de protest.

Ei au scandat lozinci împotriva Ministerului de Externe şi Comisiei Electorale Centrale din Republica Moldova, solicitând demisia conducerilor acestor instituţii.

Tinerii au spus că vor dreptate şi că îşi doresc un viitor acasă, motiv pentru care cer reluarea celui de-al doilea tur de scrutin.

De menţionat este că pe parcursul marşului, protestul tinerilor moldoveni a fost susţinut, cu claxoane, de şoferii care treceau prin zonă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici