Zelenski, mesaj emoţionant de Ziua Tatălui: Este o mare responsabilitate şi bucurie

Preşedintele Ucrainei a scris pe reţelele de socializare un mesaj de Ziua Tatălui.

317 afișări
Imaginea articolului Zelenski, mesaj emoţionant de Ziua Tatălui: Este o mare responsabilitate şi bucurie

Zelenski, mesaj emoţionant de Ziua Tatăljui: Este o mare responsabilitate şi bucurie

„A fi tată este o mare responsabilitate şi o mare bucurie. Ai nevoie de putere, înţelepciune, motivaţie pentru a merge înainte şi a nu renunţa”. Preşedintele ucrainean Zelensky a scris un mesaj pe reţelele de socializare de Ziua Tatălui.

„Oricât de greu este să protejăm şi să apărăm ceea ce este cel mai de preţ pentru noi: viitorul familiilor voastre, al copiilor voştri şi, prin urmare, al întregii Ucraine”, a continuat el, împărtăşit fotografii cu taţi şi copii în circumstanţele dificile ale războiului aflat în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici