Zidul unei clădiri din Piaţa Sfatului din Braşov s-a prăbuşit. O persoană, evacuată pe fereastră - FOTO

Zidul unei clădiri din Piaţa Sfatului din Braşov s-a prăbuşit joi, fără a exista victime, o persoană care locuia în imobilul respectiv, care se află lângă Catedrala Ortodoxă din oraş, fiind evacuată pe fereastră de către pompieri, în condiţiile în care o scară a fost afectată.

2198 afișări
Imaginea articolului Zidul unei clădiri din Piaţa Sfatului din Braşov s-a prăbuşit. O persoană, evacuată pe fereastră - FOTO

Zidul unei clădiri din Piaţa Sfatului din Braşov s-a prăbuşit. O persoană, evacuată pe fereastră - FOTO

Clădirea al cărei zid s-a prăbuşit se află în Piaţa Sfatului, din centrul municipiului Braşov, iar în imobil sunt apartamente de locuit, precum şi un sediu de bancă şi urma să fie amenajată şi o ceainărie, fiind executate lucrări în acest sens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Lângă clădirea respectivă se află Catedrala Ortodoxă din oraş.

În urma prăbuşirii zidului, o conductă de gaze s-a rupt, iar o scară aflată în exteriorul clădirii a fost afectată.

Incidentul a fost anunţat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, un echipaj SMURD şi reprezentanţi ai Distrigaz, care au oprit alimentarea cu gaz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, căpitan Ciprian Sfreja, nu s-au înregistrat persoane rănite, însă un bărbat care lucra la amenajarea ceainăriei a fost evacuat pe fereastră de către pompieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici