„Zilele Bucureştiului”: O parte a Bulevardului Unirii va fi închisă de vineri până duminică

Începând de vineri după-amiază până duminică vor fi impuse restricţii de circulaţie pe Bulevardul Unirii din Capitală, în contextul organizării evenimentului cultural artistic denumit „Zilele Bucureştiului”, care va avea loc în Piaţa Constituţiei.

788 afișări
Imaginea articolului „Zilele Bucureştiului”: O parte a Bulevardului Unirii va fi închisă de vineri până duminică

„Zilele Bucureştiului”: O parte a Bulevardului Unirii va fi închisă de vineri până duminică

„Pentru buna desfăşurare a evenimentului, se va restricţiona traficul rutier în perioada 15 septembrie 2017, orele 16.00 – 18 septembrie 2017, orele 05.00, pe: Bd. Unirii, tronsonul cuprins între Bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, precum şi pe Bulevardul Libertăţii, tronsonul cuprins între Bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie”, confor Brigăzii de Poliţie a Capitalei.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, aproximativ 200 de jandarmi vor acţiona de vineri până duminică, pentru asigurarea ordinii publice şi siguranţei participanţilor la evenimentele organizate cu ocazia împlinirii a 558 de ani de atestare istorică a Capitalei, care vor avea loc în Piaţa Constituţiei.

„În Piaţa Constituţiei vor fi organizate concerte la care organizatorul a estimat participarea unui număr de aproximativ 35.000 de persoane zilnic”, conform sursei citate.

Intrarea la aceste concerte este liberă, iar accesul publicului se va face vineri, începand cu ora 18.30, şi sâmbătă şi duminică, începând cu ora 17.00, prin următoarele puncte de acces: Bulevardul Libertăţii, dinspre Calea 13 Septembrie; Bulevardul Libertăţii, dinspre Bulevardul Naţiunile Unite.

„Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentelor, Jandarmeria Capitalei face participanţilor următoarele recomandări: să manifeste răbdare, să respecte recomandările jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură; în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă sau să solicite echipajele de jandarmi prin sistemul unic de urgenţă „112”; părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii; din raţiuni de siguranţă publică, recomandăm participanţilor să nu vină cu bagaje sau genţi voluminoase”, arată sursa menţionată.

Jandarmeria Capitalei reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici