Video Ziua Dorului, educatoarele le transmit copiilor toată dragostea lor

  • Educatoarelor le este dor de copiii din grupele lor
  • Ca să compenseze lipsa serbării de final de grădiniţă, educatoarele trimit copiilor acasă tot felul de surprize
  • Astăzi, de Ziua Dorului, educatoarele le transmit copiilor toată dragostea lor
  • Întâlnirile de pe Internet nu se compară cu o îmbrăţişare caldă de copil, spun educatorii
813 afișări

Ţi-e dor de emoţie, în timpurile plictisitoare ale izolării? Află că astăzi este ziua dorului, iar educatoarele care trăiesc pentru copii şi se încarcă de la ei cu energie, le simt lipsa enorm prichindeilor! Durerea cea mai mare este în sufletul „doamnelor“ de la grupa mare, care nu îşi vor mai vedea micii discipoli la serbare!

Cami, educatoare grupa mare: Simt lipsa copiilor, îmi este foarte dor de ei, mă mai uit prin telefon la filmuleţe şi îmi dau lacrimile de dorul lor. Cami vă iubeşte şi vă salută şi abia aşteaptă să vă vadă!

Rodica, educatoare grupa mare: Când îţi spune la revedere, sau chiar că îi e dor de tine, şi normal să nouă ne este dor de ei, foarte dor, până acum îi strângeam în braţe la final de oră, acum trebuie doar să le fac cu mâna! Şi nouă ne este dor de ei!  Vă iubim!

Ana, educatoare grupa mare: Abia aştept să mă întorc la grădiniţă şi să îi revăd pe copii şi sper din tot sufletul ca această perioadă să se încheie cât mai repede, pentru că eu am grupa mare şi sper să aibă şi ei parte de un final de grădiniţă aşa cum se cuvine

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici