Ziua Internaţională a Vârstnicului: 200.000 de lei pentru o masă la restaurant, oferită unui număr de 2.000 de pensionari

Consiliul Local Cluj-Napoca a aprobat, marţi, alocarea a 200.000 de lei pentru sărbătorirea Zilei Internaţionale a Vârstnicului, în vederea acoperirii costurilor unei mese la restaurant care va fi acordată unui număr de 2.000 de pensionari cu venituri mici, în ziua de 1 octombrie.

177 afișări
Imaginea articolului Ziua Internaţională a Vârstnicului: 200.000 de lei pentru o masă la restaurant, oferită unui număr de 2.000 de pensionari

Ziua Intrenaţională a Vârstnicului: 200.000 de lei pentru o masă la restaurant, oferită unui număr de 2.000 de pensionari

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au declarat, marţi, corespodentului MEDIAFAX, că programul petrecerii va dura aproximativ 3 ore.

”Ziua Internaţională a Vârstnicului, sărbătorită la 1 octombrie, în urma unei Rezoluţii a ONU începând cu anul 1991, va fi marcată la Cluj-Napoca printr-o petrecere la care vor participa 2.000 de persoane. Pentru acest eveniment, Consiliul Local Cluj-Napoca a alocat, marţi, în şedinţă, suma de 200.000 de lei, bani care acoperă costurile cu meniul, de 85 de lei de persoană, şi cu onorariile a 7 artişti de muzică populară, a 2 ansambluri folclorice şi a 2 orchestre. Programul va avea o durată de aproximativ 3 ore”, au spus sursele citate.

La petrecere, care va avea loc la restaurantul unui hotel de patru stele, sunt invitaţi vârstnici cu venituri reduse din municipiul Cluj-Napoca.

Sărbătorirea Zilei Internaţionale a Vârstnicului este o tradiţie la Cluj, consilierii votând aproape în fiecare an alocarea unor sume pentru petrecere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici