Video Ziua şi incidentul la CFR | Trenul IR 1585 Bucureşti-Constanţa, blocat în câmp din cauză că s-a rupt pantograful locomotivei

Trenul InterRegio 1585 s-a oprit vineri din parcursul Bucureşti-Constanţa în zona localităţii Pasărea, după ce pantograful de alimentare al locomotivei s-a rupt. Trenul va întârzia câteva zeci de minute, precizează CFR Călători.

2649 afișări

„Linia de contact a avut o problemă de ordin tehnic, astfel că pantograful locomotivei s-a rupt. O drezină pentru remedierea defecţiunii la linia de contact este în drum spre locul incidentului – între staţiile Pajura şi Pasărea. De asemenea, o locomotivă de ajutor va prelua trenul pentru continuarea parcursului. Estimăm o întârziere de câteva zeci de minute şi ne cerem scuze pentru acest incident”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu.

Trenul InterRegio 1585 a plecat de la Bucureşti la ora 14.00 şi avea programată sosirea la Constanţa la ora 16.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici