Zona metropolitană Bucureşti. O localitate din Ilfov intră de luni în carantină pentru o perioadă de 14 zile

Oraşul Bragadiru intră de luni, de la ora 22.00, în carantină pentru o perioadă de 14 zile, a anunţat Prefectura judeţului Ilfov.

4442 afișări
Imaginea articolului Zona metropolitană Bucureşti. O localitate din Ilfov intră de luni în carantină pentru o perioadă de 14 zile

Zona metropolitană Bucureşti. Oraşul Bragadiru intră de luni în carantină pentru o perioadă de 14 zile

Potrivit Ordinului şefului DSU pentru instituirea carantinei, în oraşul Bragadiru rata de incidenţă a cazurilor de Covid a fost duminică de 6,46 la mia de locuitori.

Ca urmare, de luni, de la ora 22.00, se instituie carantina pentru o perioadă de 14 zile, până în 29 martie, la ora 22.00.

Astfel, se limitează deplasarea persoanelor, care devine permisă doar pe bază de declaraţie pe proprie răspundere, legitimaţie de serviciu sau adeverinţă eliberată de angajator.

De asemenea, este interzisă activitatea cu publicul a restaurantelor şi cafenelelor, inchise sau terase, a operatorilor din domeniul jocurilor de noroc, a spectacolelor, dar şi a saloanelor de înfrumuseţare.

Zona Metropolitană Bucureşti, înfiinţată în anul 2016, cuprinde principalele localităţi din Judeţul Ilfov, de la Buftea la Brăneşti, şi de la Copăceni la Nuci.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bragadiru,
carantină,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici