1000 de tricouri inscripţionate cu imaginea Catedralei Notre-Dame, vândute în doar 30 de minute de clubul sportiv Paris Saint-Germain | FOTO

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, luni, că toate cele 1000 de tricouri inscripţionate cu textul "Notre-Dame" au fost vândute în 30 de minute.

280 afișări
Imaginea articolului 1000 de tricouri inscripţionate cu imaginea Catedralei Notre-Dame, vândute în doar 30 de minute de clubul sportiv Paris Saint-Germain | FOTO

PSG a vândut 1000 de tricouri inscripţionate cu imaginea Notre-Dame în 30 de minute | FOTO

În urma incendiului din 15 aprilie, flăcările au cuprins Catedrala Notre-Dame din Paris, iar campioana Franţei şi-a arătat solidaritatea prin tricourile purtate la ultimul meci de campionat, cu AS Monaco, scor 3-1, tricouri care au avut inscripţionat numele şi imaginea monumentului.

Clubul parizian a pus în vânzare 1000 astfel de tricouri, fiecare costând 100 de euro, iar acestea s-au epuizat într-un timp record, fie pe internet, fie în magazinele fizice. "Mulţumim pentru solidaritate!", a fost mesajul lui PSG, postat pe Twitter. Toţi banii obţinuţi vor fi donaţi către asociaţiile pompierilor din Paris care au contribuit la stingerea incendiului de la Catedrala Notre-Dame.

De asemenea, clubul la care evoluează Neymar i-a invitat pe pompieri la meciul cu AS Monaco, din campionat. La această partidă, PSG a sărbătorit câştigarea celui de-al optulea titlu de campioană din istorie şi al şaselea din ultimele şapte sezoane în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici