2020 este anul recordurilor în tenis

  • Nadal şi Federer au câte 20 de titluri de Grand Slam câştigate
  • Nadal are 1002 victorii în carieră şi procentaj de 83,2% meciuri câştigate
  • Djokovic a mai fost pe primul loc în 2011, 2012, 2014, 2015 şi 2018
326 afișări
Imaginea articolului 2020 este anul recordurilor în tenis

2020 este anul recordurilor în tenis

2020 a fost anul recordurilor în tenis. Nadal a doborât tot ce se putea. L-a egalat pe Federer la numărul de turnee de Grand Slam câştigate, a trecut de 1000 de victorii în carieră, iar acum a stabilit noul record pentru cele mai multe săptămâni consecutive în top 10 ATP - 790.

Nici Djokovic nu s-a lăsat mai prejos. A terminat anul pe primul loc în clasamentul ATP pentru a şasea oară şi i-a egalat recordul lui Pete Sampras. Astfel a devenit şi cel mai vârstnic tenismen care termină anul pe locul 1. Djokovic şi Sampras s-au şi întâlnit virtual şi şi-au spus ce calităţi ar lua unul de la altul.

SAMPRAS: Vreau să pot să întorc servele ca tine. Toată lumea mă întreabă cine m-ar pune în dificultate dacă mai jucam azi. Ar fi Novak datorită felului cum întoarce serviciul.

DJOKOVIC: Nu m-ar deranja să dau la schimb felul în care întorc serviciul şi viteza pentru servele şi voleurile tale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici