29 august, ziua în care s-a scris istorie în Formula 1

  • Pe 29 august 2004, Michael Schumacher a câştigat matematic al şaptelea titlu de campion
  • Michael Schumacher deţine şi recordul de victorii în F1 (91)
  • Neamţul a încheiat pe locul 2 Spa GP în 2004, suficient cât să-i asigure titlul
  • Schumacher s-a retras definitiv din F1 la finalul lui 2012
3045 afișări
Imaginea articolului 29 august, ziua în care s-a scris istorie în Formula 1

29 august, ziua în care s-a scris istorie în Formula 1

29 august nu este o zi oarecare în calendarul Formulei 1. 

Este data la care se ţine an de an Grand Prix-ul Belgiei, dar şi ziua în care Michael Schumacher a devenit o legendă vie în circuit şi în istoria Scuderiei Ferrari.

În acea zi din 2004, băiatul care la doar patru ani a condus un kart cu motor de maşină de tuns iarba, a câştigat matematic al şaptelea campionat din carieră, recordul absolut al competiţiei.

Anul acesta, Lewis Hamilton ar putea deveni primul pilot care să-l egaleze pe Schumacher.

Despre starea de sănătate a lui Schumi nu se mai ştie nimic de mulţi ani. Familia i-a amenajat o cameră specială în Elveţia şi are grijă să nu-i lipsească nimic. Cuvântul de ordine: discreţie. Niciunul dintre apropiaţii casei Schumacher nu a vrut să comenteze recuperarea campionului după accidentul de schi din 2013.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici