3 jucători cu victorii la Federer şi Nadal vin la turneul de tenis Sibiu Open

  • La turneul challenger din Ardeal, cu premii de 44.820 de euro, şi-au anunţat prezenţa jucători cu victorii mari în palmares.
  • Sibiu Open 2021 este programat în perioada 27 septembrie - 3 octombrie.
1415 afișări
Imaginea articolului 3 jucători cu victorii la Federer şi Nadal vin la turneul de tenis Sibiu Open

În urmă cu 9 ani, la Wimbledon, Rosol zâmbea, iar Nadal suferea

România a rămas fără organizarea unui turneu de tenis în circuitul ATP, iar Openul României a devenit challengerul de la Sibiu, aflat în aceste zile în faza calificărilor.

Organizatorii anunţă prezenţa unor nume importante pe afiş, iar lupta pe tabloul principal se anunţă pasionantă.

Cehul Lukas Rosol, 36 de ani şi 254 ATP, are victorie împotriva lui Rafael Nadal, la Wimbledon 2021. Spaniolul cu 20 de turnee majore în palmares îl conduce pe Rosol cu 4-1 la general.

Australianul Thanasi Kokkinakis, 25 de ani şi 180 ATP, l-a învins pe elveţianul Roger Federer la Mastersul 1000 de la Miami 2018, în singura lor confruntare directă.

Bosniacul Damir Dzumhur, 29 de ani şi 126 ATP, a obţinut un succes mare în faţa Nadal, la Miami Open - ediţia 2016. Ibericul s-a retras la scorul de 3-0 pentru advers, în setul decisiv. 2-1 este scorul la general în favoarea lui Nadal.

Italianul Stefano Travaglia, tunisianul Malek Jaziri, moldoveanul Radu Albot şi românul Marius Copil şi-au anunţat, de asmenea, prezenţa la Sibiu Open. Fiecare dintre cei 7 enumeraţi au clasări în Top 100.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici