36 000 de străini nu vor putea intra în Coreea de Sud în perioada Jocurilor Olimpice

Oficialii din Coreea de Sud au decis ca 36 000 de străini să aibă interdicţie de a intra în ţară înainte de Jocurile Olimpice de Iarnă, din motive de securitate, a anunţat, luni, Agenţia de Ştiri Yonhap.

1350 afișări
Imaginea articolului 36 000 de străini nu vor putea intra în Coreea de Sud în perioada Jocurilor Olimpice

36 000 de străini nu vor putea intra în Coreea de Sud în perioada Jocurilor Olimpice

Decizia aparţine parlamentarilor din Coreea de Sud şi a fost luată după consultări serioase cu agenţiile de informaţii secrete. Un parlamemtar coreean a dezvăluit faptul că agenţiile de spionaj coreene lucrează de o perioadă bună de timp cu agenţiile străine pentru a transforma controalele de identitate ale cetăţenilor străini într-un plan antiterorist pentru Jocurile Olimpice.

Jocurile Olimpice de Iarnă vor avea loc în perioada 9-25 februarie, la PyeongChang, în Coreea de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici