50 de piloţi din 4 ţări la prima etapă din Campionatul Naţional de Drift

Un total de 50 de piloţi din România, Ungaria, Ucraina şi Bulgaria se vor duela în acest weekend, pe Transilvania Motor Ring din judeţul Mureş, la prima etapă a noului sezon din Campionatul Naţional de Drift.

169 afișări
Imaginea articolului 50 de piloţi din 4 ţări la prima etapă din Campionatul Naţional de Drift

RoDrift anunţă că la start se vor prezenta inclusiv campioni en-titre ca Răzvan Frăţianu, Istvan Szabo, Ivan Ivanov şi Claudiu Adam, acesta din urmă fiind câştigătorul sezonului 2021 la numai 18 ani. Alţi trei tineri precum Eduard Niţă, Natalia Iocsak şi Gabi Imre jr au făcut pasul spre divizia Pro din acest sezon, urmând să debuteze în weekend în faţa mult mai experimentaţilor rivali.

Ucraineanul Yaroslav Tresh, în vârstă de numai 17 ani, campion naţional în 2020 în ţara sa natală, îşi va face debutul cu această ocazie în campionatul României, în această situaţie aflându-se şi conaţionalul său Ernesto Asaturov. Tresh pilotează o Toyota Supra GR 2020 de 1.000 de cai putere.

Bulgarul Yordan Mladenov sau ungurul Semegi Jozsef se află şi ei pe lista concurenţilor care vor să câştige prima etapă a sezonului, însă printre cei care şi-au anunţat ca obiectiv victoria se mai numără Cătălin Trifan, Evl Santos şi Rareş Gîrda.

Din totalul de 50 de piloţi 23 vor concura la Clasa Pro, iar 27 se vor duela la Semi Pro, calificările fiind programate pentru sâmbătă, în timp ce battle-urile vor avea loc duminică. Etapa va putea fi urmărită atât de la faţa locului, de pe Transilvania Motor Ring, acolo unde preţul unui bilet este de 50 de lei, cât şi online în sistem pay per view pe platforma rodrift.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici