50% Piţi! 4 nume pe lista antrenorilor care i-ar putea lua locul lui Răzvan Lucescu

Se vehiculează patru nume ca înlocuitori pentru Răzvan Lucescu. Cel al lui Victor Piţurcă se detaşează ca fiind cel al favoritului la postul de selecţioner.

24 afișări
Imaginea articolului 50% Piţi! 4 nume pe lista antrenorilor care i-ar putea lua locul lui Răzvan Lucescu

50% Piţi! 4 nume pe lista antrenorilor care i-ar putea lua locul lui Răzvan Lucescu (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

După meciul cu Bosnia, Victor Piţurcă lua în calcul o revenire la naţională, chiar dacă o plasa, ca moment, peste opt ani! Revenirea lui Piţi poate fi înfăptuită însă peste doar câteva zile! Conducătorii FRF au discutat deja despre cui ar trebui să îi fie încredinţat postul de selecţioner după plecarea lui Răzvan Lucescu, concluzia fiind că e nevoie de o soluţie de siguranţă, de un garant al readucerii rezultatelor bune, iar Piţurcă ar cel mai nimerit din acest punct de vedere.

Citeşte mai multe despre antrenorii care l-ar putea înlocui pe Răzvan Lucescu pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici