A cucerit turneul recordurilor. Medvedev campion la Paris

  • Medvedev l-a învins pe Zverev cu scorul de 5-7, 6-4, 6-1
  • Rusul avea un record negativ în faţa adversarului său înainte de meci (1-5)
  • Este prima finală a lui Medvedev în 2020
486 afișări
Imaginea articolului A cucerit turneul recordurilor. Medvedev campion la Paris

A cucerit turneul recordurilor. Medvedev campion la Paris

Daniil Medvedev este campion la Paris, după ce a câştigat în trei seturi finala cu Alexander Zverev.

În turneul în care Nadal a ajuns la 1001 victorii în carieră şi Djokovic a încheiat pe primul loc în lume pentru a şasea oară, rusul a ridicat în cele din urmă trofeul.

Zverev a intrat în meci cu un moral senzaţional după ce l-a eliminat pe Rafael Nadal, dar n-a reuşit să câştige al patrulea Masters la rând.

Odată cu succesul de pe Accor Arena, Medvedev s-a alăturat conaţionalilor Safin, Davydenko şi Khachanov în Hall of Fame-ul turneului din Paris.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici