A dat Lada pe Ferrari. Alegerea luptătorului de MMA, Khabib Nurmagomedov

  • Khabib Nurmagomedov este ultimul care l-a învins pe Conor McGregor
  • Khabib are o avere de 25 de milioane de euro
  • Ferrariul lui Khabib costă 166.000 de euro, iar Mercedesul 152.000 de euro
4806 afișări
Imaginea articolului A dat Lada pe Ferrari. Alegerea luptătorului de MMA, Khabib Nurmagomedov

A dat Lada pe Ferrari. Alegerea luptătorului de MMA, Khabib Nurmagomedov

Luptătorul de MMA, Khabib Nurmagomedov a început de jos, iar acum se află în vârful piramidei în UFC. Acest lucru se vede clar în maşinile pe care le-a condus. Prima lui maşină a fost o Lada Priora de 2000 de euro pe care a vândut-o ca să facă rost de bani pentru cariera de luptător.

Ce se află în garajul lui acum e o cu totul altă poveste. Khabib are acum în colecţia sa maşini de sute de mii de euro.

Un Ferrari California, un Mercedes AMG-GT şi o Toyota Land Cruiser sunt doar câţiva dintre bolizii pe care îi conduce luptătorul rus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici