A explodat vestiarul la PSG. Mbappé contra Neymar: „Vagabondul ăsta nu-mi dă pase”

  • Nu există pace la PSG, după cum reiese din cuvintele rostite de Mbappé împotriva coechipierului Neymar.
  • Referinţa era la o acţiune petrecută la scurt timp după minutul 60, când Neymar nu i-a pasat lui Mbappé, încercând o acţiune individuală.
1040 afișări
Imaginea articolului A explodat vestiarul la PSG. Mbappé contra Neymar: „Vagabondul ăsta nu-mi dă pase”

A explodat vestiarul la PSG. Mbappé contra Neymar: „Vagabondul ăsta nu-mi pasează”

Nu există pace pentru PSG, după cum reiese din cuvintele rostite de Mbappé împotriva coechipierului Neymar.

„Vagabondul ăsta nu-mi dă pase” este mesajul citit pe buze, la televizor, în timpul victoriei parizienilor asupra Montpellier-ului, scor 2-0, când atacantul francez s-a aşezat pe bancă după înlocuire şi a comentat astfel cu colegul Gueye ocazia care a avut loc cu puţin timp înainte.

Referinţa era la o acţiune petrecută la scurt timp după minutul 60, când Neymar nu i-a pasat lui Mbappé, încercând o acţiune individuală. Se ştie că francezul şi brazilianul nu sunt prieteni, mai ales după sosirea lui Messi (un mare prieten al brazilianului). Este motivul pentru care Mbappé a forţat plecarea la Real Madrid.

Vestiarul lui PSG este totuşi confirmat ca un butoi cu pulbere, iar portarul italian Gianluigi Donnarumma este supărat că stă adesea pe bancă, deoarece Navas este unul dintre senatorii echipei.

Mânia lui Mbappé faţă de Neymar riscă totuşi să se despartă de PSG, care mâine o înfruntă pe Manchester City în Liga Campionilor. „Este adevărat că Neymar şi Messi, sau Messi şi Di Maria, se cunosc mai bine. Depinde de noi să îl integrăm pe Mbappé ; este nevoie de timp pentru a crea automatismele potrivite”, a declarat antrenorul Mauricio Pochettino.

După 8 etape, PSG are 24 de puncte, maximum, în campionatul Franţei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici