A fost prezentată mingea oficială pentru fazele eliminatorii din Liga Campionilor, sezonul 2016-2017

Producătorul de echipament sportiv Adidas a lansat, luni, mingea oficială care va fi folosită în fazele eliminatorii din Liga Campionilor, sezonul 2016-2017, inclusiv în ultimul act al competiţiei.

191 afișări
Imaginea articolului A fost prezentată mingea oficială pentru fazele eliminatorii din Liga Campionilor, sezonul 2016-2017

A fost prezentată mingea oficială pentru fazele eliminatorii din Liga Campionilor, sezonul 2016-2017 (Imagine: Twitter)

Mingea are un nou design, în care se regăseşte un dragon albastru, simbol al puterii în mitologia celtică. Designul mingii este inspirat de drapelul Ţării Galilor, loc în care va avea loc finala, pe Millenium Stadium din Cardiff, la începutul lunii iunie.

Mingea va fi utilizată pe teren pentru prima dată în meciurile programate marţi, 14 februarie, în manşa tur a optimilor de finală.

Benfica Lisabona va întâlni, pe teren propriu, Borussia Dortmund, de la 21:45, iar de la aceeaşi oră se va disputa şi înfruntarea dintre Paris Saint-Germain şi FC Barcelona.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici