A fost surprins ieşind de trei ori din izolare în 24 de ore. Ce amendă îl aşteaptă

  • Kyle Walker, fotbalist la Manchester City a fost suprins ieşind din izolare de trei ori în cursul a 24 de ore
  • Acesta a plecat de acasă pentru a îşi vizita sora, părinţii şi pentru a merge la o altă locuinţă pe care o deţine
2822 afișări
Imaginea articolului A fost surprins ieşind de trei ori din izolare în 24 de ore. Ce amendă îl aşteaptă

Sursa foto: Facebook Kyle Walker

Kyle Walker, fotbalist la Manchester City, a fost suprins ieşind din izolare de trei ori în cursul a 24 de ore, scrie The Sun
 
Fotbalistul britanic în vârstă de 29 de ani şi-a vizitat sora, unde a participat la o petrecere de patru ore, apoi şi-a vizitat părinţii. A doua zi dimineaţă a mers cu bicicleta la una din casele sale. Totul s-a petrecut într-un interval de 24 de ore. 
 
Starul Manchester City, care nu este la prima abatere, ar putea primi o amendă în valoare de 1.000 de lire sterline. 
 
Acesta nu a încălcat pentru prima oară regulile impuse de autorităţi. Luna trecută, Walker nu a respectat regulile de distanţare socială, organizând acasă o petrece la care au participat două prostituate şi un prieten de-al său. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici