A încălcat regulile autorităţilor şi a părăsit Franţa. Suma uriaşă plătită de Keylor Navas pentru a călători în Costa Rica

  • Keylor Navas, portarul echipei PSG, a plecat din Franţa în Costa Rica pentru a fi alături de familia lui
  • Goalkeeper-ul de 33 de ani a plătit 200.000 de euro pentru deplasarea cu un avion privat închiriat
  • Neymar şi Thiago Silva sunt alţi jucători de la PSG care au părăsit Franţa, din cauza pandemiei de coronavirus
1628 afișări
Imaginea articolului A încălcat regulile autorităţilor şi a părăsit Franţa. Suma uriaşă plătită de Keylor Navas pentru a călători în Costa Rica

Sursa foto: Profimedia

Portarul echipei PSG, Keylor Navas, a călătorit spre Costa Rica în plină pandemie de coronavirus pentru a fi alături de cei trei copii ai săi şi de soţia lui, Andrea Salas. Goalkeeper-ul a încălcat măsurile date de autorităţile din Franţa, dar şi pe cele recomandate de clubul din Paris. 

Goalkeeper-ul a închiriat un avion privat pentru a ajuns la San Jose, deplasare care l-a costat 200.000 de euro. Navas a explicat că decizia de a pleca în ţara sa natală este "de precauţie şi pentru a-şi linişti familia". 

În urmă cu câteva zile, portarul echipei PSG anunţa pe Instagram că trebuie ascultate recomandările transmise de autorităţi, trebuie puse în practică şi că doar împreună se va putea depăşi această situaţie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seamos responsables. Que Dios los bendiga! Juntos saldremos adelante. 🌍 🙏🏻

A post shared by Keylor Navas Gamboa (@keylornavas1) on

Mar 17, 2020 at 1:07pm PDT

Acum, în Costa Rica, Keylor Navas va trebui să rămână în carantină timp de 14 zile. Portarul nu este primul jucător de la PSG care a ales să plece în plină pandemiei, şi Neymar şi Thiago Silva au părăsit Franţa şi au călătorit în ţara natală, Brazilia. 

Ahora, Keylor Navas deberá permanecer en Costa Rica -al menos- 14 días según ordena el Gobierno de su país, protocolo establecido por el Ministerio de la Salud costarricense debido al COVID-19. No es el primer jugador del PSG que abandona Francia. También lo hicieron Neymar y Thiago Silva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici