AC Milan a câştigat Supercupa Italiei, scor 2-1 cu Inter Milano

Campioana AC Milan a câştigat Supercupa Italiei, după ce a învins, cu scorul de 2-1, formaţia Internazionale Milano, la care Cristian Chivu a fost integralist, într-un meci desfăşurat sâmbătă, la Beijing, informează Gazzetta dello Sport.

174 afișări
Imaginea articolului AC Milan a câştigat Supercupa Italiei, scor 2-1 cu Inter Milano

AC Milan a câştigat Supercupa Italiei, scor 2-1 cu Inter Milano (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile campioanei Italiei au fost marcate de Ibrahimovici '60 şi Boateng '69, în timp ce pentru Inter a punctat Sneijder '22, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

Internazionale Milano a jucat în următoarea componenţă: Julio Cesar - Ranocchia, Samuel, Chivu - Zanetti, Thiago Motta, Stankovic, Obi - Alvarez, Sneijder, Eto'o.

AC Milan a folosit următoarea formulă de joc: Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta - Gattuso, Van Bommel, Seedorf - Boateng - Robinho, Ibrahimovici.

A fost pentru a doua oară consecutiv când Supercupa Italiei s-a desfăşurat la Beijing. La meciul de sâmbătă au asistat aproximativ 80.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici