AC Milan confirmă: starul Ibrahimovic are COVID 19. Ce măsuri s-au luat pentru a stopa virusul

  • AC Milan a anunţat oficial că Zlatan Ibrahimovic are COVID
  • El este singurul jucător depistat cu COVID
  • Ibrahimovic nu va putea evolua în următoarele meciuri
334 afișări
Imaginea articolului AC Milan confirmă: starul Ibrahimovic are COVID 19. Ce măsuri s-au luat pentru a stopa virusul

AC Milan confirmă, starul Ibrahimovic are COVID 19

AC Milan a anunţat că starul suedez nu va putea evolua cu norvegienii de la Bodo Glimt în Europa Leaguea. Ibrahimovic nu va juca în viitoarele meciuri ale Milanului acesta intrând într-o pauză forţată de depistarea coronavirusului.

Într-o declaraţie a clubului din Serie A pe site-ul lor oficial se precizează: „Zlatan Ibrahimovic a dat rezultate pozitive pentru Covid-19 în urma unei a doua runde de teste înainte de jocul din această seară împotriva Bodø / Glimt. Clubul a informat autorităţile competente, iar jucătorul a fost plasat imediat în carantină acasă. Toţi ceilalţi membri ai echipei şi personalul au dat rezultate negative.”

Ibrahimovic s-a bucurat de un debut excelent în sezonul 2020-21 pentru AC Milan

Până acum a evoluat în două meciuri cu trei goluri înregistrate în acele partide.

Ibrahimovic a deschis seria de goluri într-un meci de calificare pentru Europa League împotriva Shamrock Rovers, înainte de  a realiza o dublă în Serie A împotriva Bologna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici