AC Milan l-ar vrea înapoi pe Kaka, dar brazilianul este prea scump

AC Milan l-ar vrea înapoi pe atacantul brazilian Kaka, transferat la gruparea Real Madrid în urmă cu doi ani în schimbul sumei de 67 de milioane de euro, dar nu are mijloacele financiare necesare pentru o astfel de tranzacţie, a declarat administratorul general Adriano Galliani.

96 afișări
Imaginea articolului AC Milan l-ar vrea înapoi pe Kaka, dar brazilianul este prea scump

Kaka (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"El este prea scump pentru Milan, ar trebui să accepte o reducere de salariu mai mare decât cea pe care a avut-o Fabregas pentru a pleca la Barcelona. Dealtfel, am fi nevoiţi să îl transferăm definitiv. Având în vedere sistemul fiscal spaniol, un împrumut ar crea probleme enorme privind costurile. Nu poate fi împrumutat decât în Spania. Îmi pare rău că îi dezamăgesc pe fani, dar ipoteza Kaka este de nerealizat", a afirmat Galliani pentru Sky Sport 24. "Totuşi, ceva se poate întâmpla (pe piaţa transferurilor)", a adăugat el.

Kaka, în vârstă de 29 de ani, a jucat la AC Milan în perioada 2003-2009. El a câştigat cu echipa milaneză Liga Campionilor în 2007, campionatul şi Supercupa Italiei în 2004 şi Campionatul Mondial al Cluburilor în 2007.

Transferat la Real Madrid în vara anului 2009, Kaka nu a evoluat prea mult în sezonul trecut (15 meciuri în campionatul Spaniei, 3 în Liga Campionilor), din cauza accidentărilor şi a opţiunilor tactice ale tehnicianului Jose Mourinho.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici