Academia Hagi a lansat proiectul "Next 11"

Academia Gheorghe Hagi a lansat, vineri, în parteneriat cu producătorul de băuturi răcoritoare Pepsi, proiectul "Next 11" prin care se speră ca viitorul echipei naţionale să fie asigurat de jucători proveniţi de la şcoala de fotbal a fostului internaţional.

411 afișări
Imaginea articolului Academia Hagi a lansat proiectul "Next 11"

Gheorghe Hagi (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Parteneriatul cu Pepsi l-am început acum trei ani, după ce am fost implicat în fotbal foarte mult timp. Acum investesc în copii şi juniori, în viitorul României. Strategia noastră este să devenim, mai întâi, cei mai buni din România, apoi şi în afară. Obiectivul este de a crea jucători buni care să facă faţă la nivel intern şi internaţional. Este o provocare mare pentru toţi cei din academie. Acum avem 27 de copii la loturile naţionale, avem şi copii mici foarte buni, care vor ajunge să facă performanţă. Nu am de unde să ştiu acum numele lor, dar avem 40 de jucători talentaţi", a spus Hagi.

Directorul de marketing al PepsiCo România, Călin Clej, a anunţat că odată cu acest parteneriat va fi lansat şi un imn al campaniei, care este compus de Marius Moga, pe care l-a comparat cu Gheorghe Hagi pe plan muzical. Imnul "Next 11" va putea fi remixat de fanii Pepsi cu ajutorul unei aplicaţii speciale pe pagina de Facebook a Pepsi România, iar în luna iulie forma finală a acesteia va fi lansată la posturile de radio şi TV.

Legat de acest subiect, Gheorghe Hagi a afirmat că Marius Moga l-a chinuit foarte mult, deoarece l-a pus să şuteze mai multe mingi, care trebuiau să lovească nişte tobe. Compozitorul a înregistrat zgomotul produs de lovirea balonului, el folosind aceste sunete pentru negativul melodiei.

Clej a precizat că faţă de parteneriatul iniţial, care s-a întins pe durata a trei ani, cel actual este pe o perioadă nedeterminată. Potrivit reprezentanţilor companiei, parteneriatul este cel mai mare proiect privat din Estul Europei pentru iniţierea, formarea şi educarea tinerelor talente în fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici